Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri vegetale cosmetice » Ulei de Cocos Virgin Organic 100gr, Trioverde


        

Ulei de Cocos Virgin Organic 100gr, Trioverde

Uleiul de cocos Trio Verde este benefic in prevenirea imbatranirii premature si a bolilor degenerative, datorita proprietatilor sale antioxidante. Intarzie aparitia ridurilor si ajuta in tratarea diferitelor probleme precum psoriazis, dermatita, eczeme.


0x

 

Numar produs: trioverde-uvc010
Producător: TRIOVERDE
Puncte de reducere disponibile 14 puncte
Preţ::
27,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Variaţii ale acestui produs

Imagine:
Numar produs / Denumire marfă:
 
Preţul:
Unt de Cacao Nerafinat.Organic 70gr, Trioverde
trioverde-unt001
Unt de Cacao Nerafinat.Organic 70gr, Trioverde
Preţ: 31,00 LEI
Unt de Shea Nerafinat.Organic 100gr, Trioverde
trioverde-unt002
Unt de Shea Nerafinat.Organic 100gr, Trioverde
Preţ: 28,00 LEI

Descriere produs

Producător: TRIOVERDE

Ulei de Cocos Virgin Organic 100gr, Trioverde - certificare DE-OKO 003

Beneficiul uleiului de nuca de cocos pe piele este comparabil cu cel al uleiului mineral, fiind o solutie sigura pentru prevenirea uscarii si exfolierii pielii.
Contine 90% grasimi saturate, acid lauric, vitamina E si proteine.
Acesta intarzie aparitia ridurilor si ajuta in tratarea diferitelor probleme precum psoriazisul, dermatita, eczeme si alte infectii ale pielii. Uleiul de cocos este benefic in prevenirea imbatranirii premature si a bolilor degenerative, datorita proprietatilor sale antioxidante.
De asemenea ajuta la cresterea sanatoasa a parului, oferindu-i stralucire.
Masajul in mod regulat al capului cu ulei de nuca de cocos ofera un scalp curat, lipsit de matreata, fiind folosit pe scara larga in subcontinentul indian. Locuitorii acestor tari aplica acest ulei pe par zilnic, dupa baie.
Este un balsam excelent ce ajuta la cresterea si refacerea parului deteriorat, oferindu-I proteinele esentiale necesare.

Proprietati:
Hidratant. Protector. Antioxidant. Emolient. Tonifiant.

Recomandari si intrebuintari:
In mainile potrivite, uleiul de cocos isi demonstreaza calitatile polivalente:
- La taieturi si zgarieturi poate fi folosit pe post de crema vindecatoare. Rana trece mai repede si suprafata e protejata de microbi.
- La tratarea matretei. Puneti ulei de cocos pe varful degetelor si masati scalpul. Repetati de cateva ori pe saptamana. Acelasi remediu functioneaza si la bebelusii care au coji pe cap.
- Ca antifungic. Uleiul de cocos contine substante puternic antifungice si poate fi folosit cu succes la tratarea ciupercilor de pe picioare, pecingine, afte, infectii vaginale cu candida.
- La tratarea afectiunilor pielii. Cum uleiul de cocos hidrateaza foarte bine, este un bun agent aniticrobian si antifungic, dar si antiinflamator, merge aplicat la tot felul de afectiuni, de la eczeme la acnee si chiar la iritatia de scutec a bebelusului tau.
- In loc de deodorant. Daca v-ati speriat de aluminiul continut de stick-urile din supermarket, dati-va cu ulei de cocos pientru o piele fina si frumos mirositoare. Daca amestecati ulei de cocos cu faina de porumb si bicarbonat de sodiu aveti un deodorant in toata regula!
- Balsam de par. Se aplica o pelicula fina de ulei pe scalp si pe par. Se tine cateva minute, apoi spalati ca de obicei. Chiar daca folositi sampon, nu veti avea nevoie de alt balsam dupa ce va limpeziti parul.
- Balsam pentru buze.
- Demachiant. Curata foarte bine orice machiaj, oricat de chimicalizat. Mai mult, nu usuca pielea, este un excelent remediu pentru hidratarea pielii.
- Crema de protectie UV. Uleiul de cocos ofera protectie naturala contra razelor solare, protejeaza contra radicalilor liberi si ne protejeaza pielea de cancer.

Ultilizare:
Pentru fata si corp:
Se aplica cateva picaturi de ulei pe pielea curata si se maseaza usor pentru a ajuta absorbtia uleiului.
Pentru par:
Se distribuie o cantitate mica de ulei pe lungimea firului de par, de la radacina la varf, cu cateva minute inainte de samponare.

Ingrediente:
Ulei de cocos virgin obtinut prin presare la rece, 100% natural.
NU se foloseste niciun proces de rafinare chimica sau fizica.

Produs certificat Ecocert.

Tara de origine: Filipine

Producător: TRIOVERDE

Comentarii

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Nzk4N
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI


Completati adresa de e-mail: