Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » REMEDII » Omega 3 - ulei de peste cu gust de lamaie cu tocoferoli naturali 2500mg - 150 ml


        

Omega 3 - ulei de peste cu gust de lamaie cu tocoferoli naturali 2500mg - 150 ml


0x

 

Numar produs: vitaking2050
EAN: 5999561258027
Puncte de reducere disponibile 9 puncte
Preţ::
87,00 LEI

în coş:
  buc  
Alerta

Descriere produs

Omega 3 - ulei de peste cu gust de lamaie cu tocoferoli naturali 2500mg - 150 ml, Vitaking

Ulei de peste delicios cu gust de lamaie. Stimulează metabolismul și activitatea funcțională a sistemului nervos. EPA si DHA contribuie la mentinerea vederii si a functiei normale a creierului. EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii. 

Conform unui studiu publicat în Statele Unite ale Americii, suplimentele nutriţionale care conţin acizi graşi Omega 3, ajută la combaterea simptomelor pentru dureri de spate şi de gât.

Persoanelor care prezentau simptomele mai sus amintite (250 de persoane) li s-a impus să consume zilnic supliment nutriţional sub forme de capsule cu un conţinut de 1200 mg acid gras Omega 3. Fiecare participant a fost supus unui examen neurologic, în urma căruia s-a constatat că, aceste persoane prezintă simptome care nu pot fi vindecate prin intervenţie chirurgicală sau printr-un tratament obişnuit.

După o lună, rezultatele au fost evaluate cu ajutorul chestionarelor, şi s-a ajuns la următoarea concluzie:

  • 78% dintre persoane au consumat – conform prescripţiilor – zilnic 1200 mg acid gras Omega 3, iar 22% dintre ele au dublat această doză.
  • 60% dintre persoane au declarat că au constatat o ameliorare pronunţată în combaterea durerilor de spate şi de gât, mai mult, la 60% dintre ele durerile de articulaţii au dispărut.
  • 80% dintre persoane au declarat că sunt mulţumite cu ameliorarea obţinută, şi 88% dintre ele că au de gând să continue consumarea suplimentului nutriţional chiar şi după perioada de testare.

Pe durata consumării suplimentelor nutriţionale, nu s-au constatat efecte secundare.

Pentru a funcţiona, creierul nostru are nevoie de o substanţă - acidul docoso-hexa enoic (DHA), care se gaseste în grasimile tip omega 3, stimulatoare ale proceselor cerebrale.

Uleiul de pește are în compoziție acizi grași nesaturați cu lanțuri lungi de atom de carbon, cei mai importanți fiind acidul eicoso-penta-enoic și acidul docoso-hexa-enoic care sunt implicați în sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice. Prostaglandinele sunt implicate în răspunsul imun, funcționarea corespunzătoare a aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului și al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitara scăzând astfel riscul de arteroscleroză, hipertensiune arterială și infarct de miocard. Deoarece reduc vâscuozitatea sângelui, contribuie la îmbunătățirea condițiilor de circulație sanguină, crescând aportul de oxigen al ţesuturilor.

Omega 3 scade tensiunea arterială, stimulează regenerarea ţesuturilor, previne apariţia bolilor astmatice la copii și adulţi, are acţiune antiinflamatorie şi antioxidantă, adaptogenă, vitaminizantă.

Este cunoscut faptul că, la diabetici, riscul apariției bolilor cardiovasculare este de cinci ori mai mare. La eschimoși se constată un nivel scăzut al lipidelor în sânge și o toleranță normală la glucoză. În condițiile unui consum crescut de glucide (obișnuit în țările occidentale), nivelul lipidelor din sânge crește iar toleranța la glucoză scade, favorizând astfel apariția diabetului.

Cercetările efectuate pe animale de către medicul american David P. Rose au arătat că acizii Omega 3 pot preveni cancerul la sân (care manifestă o frecvență extrem de scăzută la eschimoși), precum și pe cel de colon (intestin gros).

Acizii grași Omega 3 acționează și asupra sistemului imunitar, crescând rezistența la infecții. Se mai pot recomanda și în unele boli ale sistemului nervos (scleroza în plăci). Administrarea uleiului de pește s-a dovedit a fi utilă și în protejarea pielii. Concentrația cea mai mare în acizi grași nesaturați Omega 3 o au somonul și heringul.

OMEGA 3 - ULEI DE PESTE NATURAL 2500MG - 150 ML
Supliment alimentar Notificare: SNPMAPS AA14586/2021
Substante active in 5ml (doza zilnica): Cantitate %VNR
Acizi grasi Omega-3 2500mg **
Din care :     EPA (Acid Eicosapentaenoic) 350 mg  **
                       DHA (Acid Docosahexaenoic)   2000 mg **
                       Alte acizi Omega-3 150 mg **
Vitamina E  11,5mcg  - TE 96%
Ingrediente: ulei de pește ; potentiator de aroma: lamaie; Vitamina E/amestec de tocoferoli naturali; antioxidant: amestec de extract de Rozmarin; palmitat de ascobil si extract bogat in tocoferoli.
Mod de utlizare: 5 ml in timpul mesei sau imediat dupa masa.  Pentru dozare folositi capacul cu care este prevazut produsul. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! Dupa deschidere, pastrati produsul in frigider si consumati intr-un interval de 30 zile. Contraindicat persoanelor alergice la peste.
EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii.
EPA si DHA contribuie la mentinerea vederii si a functiei normale a creierului.
Efectul benefic  se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250mg EPA si DHA, respectiv 250 mg DHA.
Producător: Vitaking Kft Ungaria, Veszprem, Loszergyari ut 5
Conţinut: 150 ml 

Comentarii

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MDYxN
Alerta
Watch DOG


Informati-ma prin e-mail cand se va schimba:


       cand pretul este mai scazut decat LEI


Completati adresa de e-mail: